Budapest-guide

Budapest, som du allerede har læst, er en af ​​de største byer i EU, og også den største by og hovedstad i Ungarn. Hvis du planlægger din ferie, så lad os give dig masser af grunde til at planlægge din rejse til Budapest. Du kan aldrig løbe tør for steder at besøge i den store by, og som natten ruller i, være parat til at blive hypnotiseret med nat attraktioner.

Caste Hill

Castle Hill ligger i Donau på den vestlige side og tilbyder en middelalderlig tid tiltrækning til at udforske og tilbringe tid i. Med sine brostensbelagte gader og slottets mure er biler forbudt at komme ind i området, og der er masser af cafeer at slappe af i. Husk selv om det er en masse gåtur, men du kan også udforske Buda Slot, Matthias-kirken og Fiskernes Bastion.

Chain Bridge

chainbridgebudapest5

Ved foden af ​​Castle Hill er den berømte Chain Bridge, som blev bygget i det 19. århundrede, og fungerer som en forbindelse mellem Buda og Pest. Langs floden mellem kæden broen og Elizabeth Bridge er Donau Promenade, som er en del af verdens kulturarv programmet. En årlig sommer festival afholdes på Chain Bridge, hvorunder det bliver en kun fodgænger-bro.

Hungarian National Gallery

Dette museum er beliggende i Castle Hill i Buda Slot og huser den ungarske kunst fra middelalderen til nutiden. De, der er interesseret i historie, vil finde, at det er et must sted at udforske, da museet perfekt supplement til Museum of Fine Arts. Hvis du har tid, kan du udforske både museer at få din konkurrere dosis af historien.

Termiske Bade

En af de mest populære attraktioner i Budapest er dens termiske bade, kendt for deres afslappende effekt. De er opvarmet af naturlige varme kilder og tilbyder afslapning til alle turister og lokalbefolkningen. Nogle bade har selv badehuse, som tilbyder massage og dampbade. Når du er træt af at udforske, kan du ønsker at betale et besøg til de termiske bade til at slappe af din krop og sind.

Heroes ‘Square

En grand monument betaler hyldest til de helte, der gav deres liv for selvstændighed, er heltene torv også kaldet Millennium-monument. Syv statuer i bunden af ​​sin kolonne repræsenterer Magyar høvdinge, der anses for at have været grundlæggerne af nationen.

The House of Terror

kvehu1841s

Huset terror står som en struktur rest af undertrykkelse Ungarn, og er mere af et museum viser rædslerne landet står over for i hele besættelsen. Det var også hovedkvarteret for AVH hemmelige politi på én gang, hvor de torturerede politiske aktivister for afhøringer i det 20.århundrede.I kælderetagen er de kolde fængselsceller, som er kopier af de originale strukturer, og udstiller vise Post World War To år og 1953 opstand i den mest isnende måde.

Den Store Synagoge

Den store synagoge er den næststørste i Budapest med den første er i New York. Det er et fantastisk sted at lære historien om synagogen og dens betydning i forbindelse med Holocaust. Det åbnede i 1859 og har en arkitektonisk rig struktur; Du kan også undersøge ungarsk jødedom historie lige ved siden af ​​i den jødiske museum. Betal din henseender i gården på Holocaust Memorial og Heroes tempel.

The Parliament Building

Den ungarske parlament Bygningen stod færdig i 1904, og til denne dag, nationalforsamlingen i Ungarn holder sine møder dér. Det er en berømt vartegn fleste besøg på grund af sin arkitektur. Turister ser det som symbol på landets uafhængighed og dets kamp for demokrati.

Kilde:
http://www.budapestinfo.org/sights.html
http://travel.usnews.com/Budapest_Hungary/Things_To_Do/
http://visitbudapest.travel/guide/budapest-attractions/