Faro lufthavn

Overblik

Faro lufthavn, almindeligvis kendt som Algarve Lufthavn (IATA-kode: FAO) sidder lige uden for Portugal byen af ​​samme navn. Lufthavnen ser det meste af sin trafik i sommermånederne, da passagererne udnytte de sæsonmæssige ruter, som forbinder til Hamburg, Belfast og London. Faro Lufthavn behandler lige over fem millioner passagerer hvert år på enkelt bane og passagerterminal.

Brief History

Faro lufthavn åbnede i 1966 og oplevede en ny terminalbygning i 1989, efterfulgt af en udvidelse af passagerterminal i 2001 til at rumme den større volumen af ​​sæsonbetinget trafik. Den stadige vækst i indkommende passagerer har skabt et behov for mere plads – Faro lufthavn er i øjeblikket under forbedringer på landingsbanen og terminal.

Faciliteter

Trods at se det meste af sin passagertrafik mellem marts og oktober, giver Faro Lufthavn en række tjenester og faciliteter til de besøgende i form af butikker, restauranter og personbefordring. Hurtige snacks og portugisiske specialiteter sælges i forskellige kiosker omkring terminalen. Forskellige punkter af interesse er markeret til at give lethed og bekvemmelighed.

Biludlejning

leihwagen

For at udforske den omkringliggende region, anbefales en biludlejning til at give frihed til passagererne opholder sig i Faro-området. Selvom offentlig transport er til rådighed, biludlejning tjenester er overkommelige, og tilbyder en lang række og størrelser af køretøjer, der passer til ethvert budget eller rejse behov. Større virksomheder omfatter Budget, Guerin og Hertz. Sammenligne de forskellige muligheder mellem Biludlejningsfirmaer, såsom:

Biludlejningportugal.com
Biludlejning24.dk
Avis.dk
Billejeguiden.dk
Sixt.dk
Biludlejning-lufthavn.dk

Faro Lufthavn oplever en stor mængde af passagerer i sommermånederne, anbefales rejsende at forudbestille biludlejning og undgå lange køer. Reservation kan ske over telefonen eller ved biludlejning hjemmeside på en hurtig og sikker måde. Gennemse online selection at finde en biludlejning egnet til ethvert budget eller størrelse behov.

Find ud af mere information om Faro lufthavn ved at besøge http://www.ana.pt/en-US/Aeroportos/algarve/Faro/Pages/HomeFaro.aspx eller ringe til kundeservice linje på +351 289 800 800.Faro lufthavn er placeret på 8001-701 Faro, Portugal.

Noter

Faro lufthavn – http://www.ana.pt/en-US/Aeroportos/algarve/Faro/Pages/HomeFaro.aspx
Faro Lufthavn Information – http://www.faro-airport.com/
Sixt – http://www.sixt.com/