Budapest opas

Budapest, koska olet jo lukenut, on yksi suurimmista kaupungeista Euroopan unionin ja myös suurin kaupunki ja Unkarin pääkaupungin. Jos suunnittelet lomastasi, antakaamme sinulle monia syitä suunnitella matkasi Budapestiin. Et voi koskaan lopu paikkoja vierailla suuri kaupunki, ja kuin yö rullaa, olla valmiita haltioissani kanssa yön nähtävyyksiä.

Kastiin Hill

Castle Hill sijaitsee Tonavan länsipuolella ja tarjoaa keskiajan vetovoima tutustua ja viettää aikaa sisään Sen mukulakivikatuja ja linnan muurien, autot ovat kiellettyjä tulla alueelle, ja siellä on runsaasti kahviloita rentoutua tuumaa Muistattehan vaikka se on paljon kävellä, mutta voit myös tutustua Budan linna, Matthias kirkko ja Kalastajalinnake.

Chain Bridge

chainbridgebudapest5

Kun jalka linnan mäki on kuuluisa Chain Bridge, joka oli rakennettu 19th century, ja toimii yhteys Buda ja Pest. Joen välissä ketjun silta ja Elizabeth Bridge on Tonavan Promenade, joka on osa maailman kulttuuriperintöä ohjelman. Vuotuiset kesä-festivaali järjestetään Chain Bridge, jonka aikana se tulee ainoastaan ​​jalankulkijoille silta.

Unkarin National Gallery

Tämä museo sijaitsee Castle Hill Budan linna ja talot Unkarin taidetta vuodelta keskiajalta nykyaikaan. Ne, jotka ovat kiinnostuneita historiasta huomaamaan, että se on must paikka tutkia, koska museo täydentää erinomaisesti Museum of Fine Arts. Jos sinulla on aikaa, voit tutustua sekä museoiden saada kilpailla annos historiaa.

Kylpylälaitokset

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Budapest on sen kylpylä, tunnetaan rentouttava vaikutus. Ne lämpiävät luonnollinen lämpö jouset ja tarjoavat rentoutusta kaikille turistien ja paikallisten keskuudessa. Jotkut kylpyammeet jopa saunat, jotka tarjoavat hierontaa ja höyrysauna. Kun olet väsynyt tutustuen, voit käydä kylpylä rentoutua kehon ja mielen.

Heroes ‘Square

Grand monumentti ylistämällä sankareita, jotka antoivat henkensä itsenäisyyden sankareita neliön kutsutaan myös vuosituhannen muistomerkki. Seitsemän patsaat juuressa sen sarakkeen edustavat Magyar johtomiehet, joiden katsotaan olleen perustajat kansakunnan.

House Of Terror

kvehu1841s

Talo terrorin seisoo rakenteen jäänne sorron Unkarin ja on enemmän museon näyttää kauheuksia maata kohtasi koko miehityksen. Se oli myös päämaja AVH salaisen poliisin kerralla jossa he kiduttivat poliittisten aktivistien ja kuulusteluja 20thluvulla.Hotellin kellarissa kylmä vankiselleihin, jotka ovat kopioita alkuperäisistä rakenteista ja näyttelyitä näyttää maailmansodan jälkeinen Kaksi vuotta ja 1953 kansannousun kaikkein hyytävä tavalla.

Suuri synagoga

Suuri synagoga on toiseksi suurin Budapestissä ensimmäinen on New Yorkissa. Se on hyvä paikka oppia historiasta synagogan ja sen merkitys yhteyteen holokaustin. Se avattiin vuonna 1859 ja on arkkitehtonisesti rikas rakenne; voit myös tutustua Unkarin juutalaisuuden historiaa aivan juutalaisessa museossa. Maksaa osin sisäpihalla Holocaust Memorial ja Heroes temppeli.

Eduskuntatalo

Unkarin parlamentin rakennus valmistui vuonna 1904 ja tähän päivään, kansalliskokouksen Unkarin pitää sen kokouksensa siellä. Se on kuuluisa maamerkki eniten vierailun, koska sen arkkitehtuuriin. Turistit pitävät sitä symbolina maan itsenäisyyden ja sen taistelussa demokratian.

Lähde:
http://www.budapestinfo.org/sights.html
http://travel.usnews.com/Budapest_Hungary/Things_To_Do/
http://visitbudapest.travel/guide/budapest-attractions/