Faron lentokentälle

Yleiskatsaus

Faron lentokentälle, joka tunnetaan yleisesti nimellä Algarve Airport (IATA-koodi: FAO) istuu aivan Portugalin kaupungin sama nimi. Lentokenttä näkee suurimman osan liikenteestä kesäkuukausina, koska matkustajat käyttävät kausiluonteinen reitit yhdistävät Hampuriin, Belfast ja Lontoon. Faron lentokentälle käsittelee runsaat viisi miljoonaa matkustajaa vuosittain yksi kiitotie-ja matkustajasatama.

Lyhyt historia

Faron lentokenttä avautui vuonna 1966 ja koki uuden terminaalin rakentaminen vuonna 1989, jonka jälkeen laajennus matkustajaterminaali 2001 Suuremman määrän kausivaihtelu. Tasainen kasvu saapuvien matkustajien on luonut tarvetta enemmän tilaa – Faron lentokentälle on parhaillaan parannuksia kiitotien ja terminaalin.

Tilat

Huolimatta nähdä useimmat sen matkustajaliikenteen maaliskuun ja lokakuun välisenä, Faron lentokenttä tarjoaa valikoiman palveluja ja mukavuuksia vierailijoille muodossa kauppoja, ravintoloita ja henkilöliikennettä. Nopeaa välipalaa ja portugalilaisia ​​erikoisuuksia myydään eri kioskeissa ympäri terminaali. Erilaisia ​​kiinnostavia kohteita on merkitty tarjota helposti ja kätevästi.

Auton vuokraus Palvelut

leihwagen

Jotta tutustua ympäröivään alueeseen, auton vuokraus on suositeltavaa antaa vapauden matkustajille oleskelevat Faro alueella. Vaikka julkinen liikenne on käytettävissä, autonvuokraus ovat edullisia ja tarjoavat laajan lukumäärästä ja koosta ajoneuvojen sopii joka budjetille tai matkustaa tarvetta. Suuret yritykset ovat Budget, Guerin ja Hertz. Vertailemaan ja eri vaihtoehtojen välillä auton vuokraa, kuten:

halpaautonvuokraus.fi/portugali/faro-lentokentta.php
fi.sixt.com/autonvuokraus/portugali/faro
Halpaautovuokraamo.fi/portugali/faro-lentokentta.php

Kuten Faron lentokentälle kokea runsaasti matkustajia kesäkuukausien aikana, matkustajat suositeltavaa etukäteen varata auton vuokraa ja välttää pitkiä jonoja. Varaukset voi tehdä puhelimitse tai autonvuokraus verkkosivuilla nopeasti ja turvallisesti. Selata verkossa valinta löytää autonvuokraus sopii joka budjettiin tai koko tarvetta.

Lue lisää tietoa Faron lentokentälle käymällä http://www.ana.pt/en-US/Aeroportos/algarve/Faro/Pages/HomeFaro.aspx tai soittamalla asiakaspalveluun at +351 289 800 800.Faron lentokenttä sijaitsee 8001-701 Faro, Portugali.

Viitteet
Faron lentokenttä – http://www.ana.pt/en-US/Aeroportos/algarve/Faro/Pages/HomeFaro.aspx
Faron lentokenttä Information – http://www.faro-airport.com/
Sixt – http://www.sixt.com/